Over ons

Hoe is MijnBMIberekenen.nl ontstaan?

De interesse in de gezondheid van de mens heeft als basis gefungeerd voor MijnBMIberekenen.nl. Omdat BMI (Body Mass Index) een goede indruk geeft over je gezondheid zijn we deze informatieve website in 2011 met veel plezier begonnen. Doel van de website is een toegevoegde waarde te kunnen bieden aan mensen die interesse hebben in de algehele gezondheid met name gericht op BMI. Zodoende kan men een beter beeld krijgen van de huidige gezondheid en hoe deze te verbeteren.

Over-Ons

Voor wie is MijnBMIberekenen.nl?

MijnBMIberekenen.nl is er voor iedereen die nieuwsgierig is naar het niveau van je BMI. Ook geven we uitleg over wat BMI is, waar je rekening mee moet houden en wat de gevolgen zijn van een ongezond BMI. In ons blog houden we je op de hoogte van recente ontwikkelingen op gezondheidsgebied en geven we tips over hoe je verantwoord en met plezier aan je gewicht kunt werken.

MijnBMIberekenen.nl helpt je bij het bepalen van het BMI voor een man, vrouw of kind. De verschillende rekenmodellen zijn hier speciaal voor opgezet, inclusief aanvullende informatie per zojuist genoemde groep. Mochten er nog zaken ontbreken, laat dit dan zeker weten via ons contactformulier onder aan deze pagina. Dit is natuurlijk ook van toepassing bij vragen en/of opmerkingen.

Heb je ondanks alle informatie nog vragen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Uw naam *

Uw e-mail *

Uw bericht